A A A
Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej.
 

14 zasobów

Katalog zasobów Wyniki wyszukiwania ""drób""


Serwowanie potraw z drobiu duszonego
Serwowanie potraw z drobiu duszonego

Animacja prezentuje sposób podawania drobiu duszonego.

2833
2010-11-15
Danie z drobiu duszonego
Danie z drobiu duszonego

Ilustracja przedstawia danie z drobiu duszonego.

2173
2010-11-15
Zwierzęta w naszych gospodarstwach
Zwierzęta w naszych gospodarstwach

Tablica przedstawiająca znaczenie zwierząt hodowanych w domach i gospodarstwach rolnych.

Szkoła podstawowa kl. 4-8
Biologia
3287
2010-11-15
Surowce kuchni meksykańskiej
Surowce kuchni meksykańskiej

Pokaz ilustracji prezentujący wybrane surowce niezbędne w kuchni meksykańskiej. Może zostać wykorzys...

2852
2010-11-15
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z zasadami podawania dań zasadniczych z dro...

4496
2010-11-15
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb

Lekcja interaktywna omawiająca zasady podawania dań zasadniczych z drobiu i ryb oraz dobór dodatków....

3544
2010-11-15
Zakąski
Zakąski

Animacja prezentuje różne rodzaje surowców, z których przygotowuje się zakąski.

3698
2010-11-15
Ogólna charakterystyka zwierząt rzeźnych i sposoby znakowania mięsa
Ogólna charakterystyka zwierząt rzeźnych i sposoby znakowania mięsa

Ekran interaktywny przedstawiający zagadnienia związane ze znakowaniem i oceną poubojową zwierząt rz...

9792
2010-11-15
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu pieczonego i duszonego
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu pieczonego i duszonego

Ekran interaktywny przedstawiający zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu pi...

3568
2010-11-15
Produkcja zwierzęca
Produkcja zwierzęca

Lekcja jest realizacją hasła programowego: Rolnictwo. Zakres treści obejmuje wykazanie wpływu warunk...

Szkoła podstawowa kl. 4-8
Geografia
7146
2010-11-15
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu gotowanego
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu gotowanego

Ekran interaktywny przedstawiający zasady podawania i doboru dodatków do dań zasadniczych z drobiu g...

4086
2010-11-15
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu smażonego
Zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu smażonego

Ekran interaktywny przedstawiający zasady podawania i dobór dodatków do dań zasadniczych z drobiu sm...

6396
2010-11-15