A A A
Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej.
 

40 zasobów

Katalog zasobów Wyniki wyszukiwania ""Dania""


Dania dla smakoszy
Dania dla smakoszy

Symulacja w formie puzzli prezentuje danie dla smakoszy. Może zostać wykorzystana przy omawianiu ogó...

2014
2010-11-15
Dania dla smakoszy
Dania dla smakoszy

Symulacja w formie puzzli prezentuje danie dla smakoszy. Może zostać wykorzystana przy omawianiu ogó...

2220
2010-11-15
Dlaczego Duńczycy sypiali w szafach?
Dlaczego Duńczycy sypiali w szafach?

Karta pracy powiązana z nagraniem, zawiera pytania odnoszące się do słuchowiska opartego na podstawi...

Szkoła podstawowa kl. 4-8
Historia
5626
2015-05-12
Rewizyta Duńczyków
Rewizyta Duńczyków

Karta pracy w dwóch wersjach. Oba warianty zawierają ten sam tekst traktujący o zwyczajach Sarmatów,...

Szkoła podstawowa kl. 4-8
Historia
5971
2015-05-12
Gołe Dunki i kaszanka
Gołe Dunki i kaszanka

Słuchowisko na podstawie „Pamiętników” Jana Chryzostoma Paska stanowiące podstawę do dyskusji o rozu...

Szkoła podstawowa kl. 4-8
Historia
6373
2015-05-12
Dania dla smakoszy
Dania dla smakoszy

Symulacja w formie puzzli prezentuje danie dla smakoszy. Może zostać wykorzystana przy omawianiu ogó...

2312
2010-11-15
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb
Zasady serwowania dań zasadniczych z drobiu i ryb

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z zasadami podawania dań zasadniczych z dro...

4496
2010-11-15
Zasady serwowania dań zasadniczych
Zasady serwowania dań zasadniczych

Lekcja interaktywna omawiająca zasady podawania dań zasadniczych z mięsa zwierząt rzeźnych oraz dobó...

5338
2010-11-15
Chili con carne
Chili con carne

Pokaz ilustracji prezentujący sposób wykonania meksykańskiego dania chili con carne. Może zostać wyk...

1911
2010-11-15
Dania dla smakoszy
Dania dla smakoszy

Symulacja w formie puzzli prezentuje danie dla smakoszy. Może zostać wykorzystana przy omawianiu ogó...

2630
2010-11-15
Zasady podawania i dobór dodatków do zakąsek z mięczaków
Zasady podawania i dobór dodatków do zakąsek z mięczaków

Ekran interaktywny przedstawiający zasady podawania i doboru dodatków do zakąsek z mięczaków.

4146
2010-11-15
Zasady serwowania dań zasadniczych
Zasady serwowania dań zasadniczych

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z zasadami podawania dań zasadniczych z mię...

8649
2010-11-15